Flipbook: Videoları Kağıda Basın!

Videoların çıktısını almak mümkün mü? Flipbook yazılımı buna hizmet ediyor. Video böylelikle minik boyutlu kağıtlara her bir kare ayrı ayrı basılıyor. Daha sonra videoyu oynatmak için kağıtları hızlıca çevirmeniz yetiyor. En son bu yöntemi küçükken bloknotlar üzerinde tamamen elle hazırlamıştım. Şimdi bunun bir programı var: Flipbook Printer. Bu program videolarınızı kağıda basmak için gerekli ayarlarını…

Videoların çıktısını almak mümkün mü? Flipbook yazılımı buna hizmet ediyor. Video böylelikle minik boyutlu kağıtlara her bir kare ayrı ayrı basılıyor. Daha sonra videoyu oynatmak için kağıtları hızlıca çevirmeniz yetiyor.

En son bu yöntemi küçükken bloknotlar üzerinde tamamen elle hazırlamıştım. Şimdi bunun bir programı var: Flipbook Printer. Bu program videolarınızı kağıda basmak için gerekli ayarlarını yapmak için sizi Adobe’nin ağır programlarıyla uğraşmaktan kurtarıyor.

AVI ve MPE G dosyasını programa aktardıktan sonra nerede başlayıp, nerede bitireceğinizi belirliyorsunuz, gerekli ayarları yapıyorsunuz.

flipbook-screen

Geriye bunu yazdırmak kalıyor, elbette.