Mobil Hukuki Danışman: Airhelp

Bilişim alanına ilgi duyan bir hukuk öğrencisi olarak son yıllardaki akıllı telefon kullanımının artmasından faydalanarak nasıl bir ticari girişim oluşturulabilir diye düşünürken, AirHelp‘e rasladım. Avrupa Birliği mevzuatına göre havayolu firmasının sebep olduğu mağduriyet durumunda, gideceğiniz mesafeye ve mağduriyet durumunuza göre en fazla 600 €’ya kadar tazminat hakkınız bulunuyor. ABD kanunlarına göre bu rakam 800 €.…

airhelp

Bilişim alanına ilgi duyan bir hukuk öğrencisi olarak son yıllardaki akıllı telefon kullanımının artmasından faydalanarak nasıl bir ticari girişim oluşturulabilir diye düşünürken, AirHelp‘e rasladım.

Avrupa Birliği mevzuatına göre havayolu firmasının sebep olduğu mağduriyet durumunda, gideceğiniz mesafeye ve mağduriyet durumunuza göre en fazla 600 €’ya kadar tazminat hakkınız bulunuyor. ABD kanunlarına göre bu rakam 800 €.

Airhelp, saklı tutulan bu tazminat hakkınızı en kısa sürede almanız için sizin mobil hukuki danışmanınız oluyor. Kazanılan tazminatın yüzde yirmi beşini komisyon olarak alıyor.

Airhelp, Working Process

Airhelp, bu alanda iş kurmayı düşünenler için incelenmesi gereken bir örnek.