USB Security: USB'yle Bulaşana Trojanı Silmek

Şu sıralar flash disklerle bulaşan virüslerin sayısı gittikçe artıyor. Çoğu zaman da tatsız şeylere sebep olup sinir bozabiliyor. Daha önce bu konuyla ilgili birkaç kere yazmıştım. Yazdıklarım hala geçerli; fakat virüs ya da trojanı hiç bulaşmadan durdurabilirsiniz. USB Security programı bunun için biçilmiş kaftan. Programı yükledikten sonra SystemTray’a minik bir programın simgesi geliyor. USB taktıkça…

Şu sıralar flash disklerle bulaşan virüslerin sayısı gittikçe artıyor. Çoğu zaman da tatsız şeylere sebep olup sinir bozabiliyor. Daha önce bu konuyla ilgili birkaç kere yazmıştım. Yazdıklarım hala geçerli; fakat virüs ya da trojanı hiç bulaşmadan durdurabilirsiniz. USB Security programı bunun için biçilmiş kaftan.

Programı yükledikten sonra SystemTray’a minik bir programın simgesi geliyor. USB taktıkça otomatik olarak taşınabilir belleklerin içini tarıyor. Virüs veya trojan bulunduğunda messenger ileti sesiyle sizi uyarabiliyor.

RepeairSystem menüsü içerisinde Registry kayıtlarını düzeltebilir, diskinizi temizleyebilirsiniz. Autostart menüsünden Windows başlarken başlayacak programları ayarlayabiliyorsunuz.