Saat buçuk oldu, dayımla birlikte 3G ceyi hala bekliyoruz. Ama hala bir hareket yok. Günlerdir televizyonlarda Merak Etmiyor musun başlığı altında insanların meraklarını Everest’in zirvesine tırmandıran GSM Operatör devi Turkcell insanları kazzıklıyor. 🙂 Facebook ve benzeri sosyal medya araçlarında herkes bunu konuşuyor haliyle. Diğer operatörlerden beklendiği üzere bir ses yok. Zaten hatırlarsanız geçmişte bu ihalenin A tipi lisansını sadece Turkcell aldığından dolayı, 3G Türkiye’ye gelememişti.
iPhone’dan çekilmiş görüntüde görüldüğü üzere gecenin buçuğunda servis yok uyarısı var. Turkcell yarım saattir 3G’yi kullanıma sunamayınca bazı iPhone sahipleri “Acaba iphone mu 3G’yi desteklemiyor?” şeklinde avuntulara kaçıyor. 🙂 Umarım Turkcell bu fiyaskoyu daha fazla uzatmaz, müşterilerinin ve Türk insanın iletişim konusundaki güvenini sarsmaz.
- 00:45 / Turkcell Tüm #3G hesaplarının tanımlanma işlemini (başvuru sırasına göre) bugün 9’a kadar bitirmeyi hedefliyormuş.
- 10:45 / Turkcell’de hala 3G’den bir ses yok, kullanıcılar çıldırmak üzere
- 12:00 / Sosyal medya sitelerinde bazı kullanıcıların 3G’yi kullanmaya başladığını, ancak hızının bazı yerlerde bir megabite ulaşamadığı yazıyor.
Musteri hizmetleride ilgilenmiyor uykulu uykulu cagri cevapliyor birbirlerine aktariyorlar oraya koyduklari kiz kurulari
nokia 3120c aldım. 30 temmuzda ne 3g açıldı ne de 100 kontör hattıma tanımlandı. 2 kere müş. hiz. aradım iki bilinçsiz telekız yardımcı olmayı bırakın bocalayıp durdular. gel de bela okuma.
Herkez birden yüklenirse böle 3G de patlar 😀
Zaten kendi blogumda da belirttiğim gibi uzun zamandır karşıyım bu 3G’ye (:
Türkiye hazır değil, olmadı, olamazda !
Japon’lar 2003 yılında kullandı 3G’yi, Avrupa 2010’da 4G testlerine başlayacak. Bizde 3G 2010’da belki tam teşekküllü yerine oturur ve 2020’de de alırız 4G’yi ülkemize…
Tam bir fiyasko (: